STAVKA ZDRAVNIKOV IN ZOBOZDRAVNIKOV 11.1.2023

09 Jan, 2023

Kot ste iz medijev že seznanjeni se je sindikat Fides v katerega so vključeni tudi naši zdravniki in zobozdravniki odločil za stavko, ki bo potekala od 11.1. 2023. 

Iz ZD Ljutomer sporočamo, da smo se z vsemi zdravniki in zobozdravniki v ZD Ljutomer dogovorili, da bo kljub stavki delo potekalo normalno, z manjšimi motnjami pri obravnavi ne nujnih primerov in ne nujne birokracije. 

V vsakem primeru smo dolžni obravnavati vse mladostnike do 18. leta starosti in pa nujne starostnike nad 65 let. Kljub temu bodo obravnavani vsi nujni primeri brez izjeme. 

Vse ambulante bodo delale po ustaljenem ordinacijskem času, vendar kot rečeno, bo potrebno s kakimi res ne nujnimi zadevami počakati kaki dan. Vsi že naročeni pacienti pa bodo praviloma obravnavani normalno.

Za paciente smo dosegljivi nemoteno še naprej tudi po telefonu in sicer za vse informacije pri našem informatorju tel. št. 02 5851 400  od 7. do 15. ure ali pa za naročanje na preglede in urejanje vse zdravstvene dokumentacije pa v ambulanti za naročanje tel. št. 02 5841 100 vsak delovnik od 7.30 do 14 ure.

Namen stavke je, da se izboljšajo pogoji dela za zdravnike in zobozdravnike in da se izpolnijo strokovne zahteve sindikata FIDES.