Odprtje prenovljene zobne ambulante v Biotermah pri Mali Nedelji

10 Mar, 2022

V sredo, 9.3.2022 smo odprli novo prenovljeno zobno ambulanto v Biotermah pri Mali Nedelji, ki nam jo je predal prejšnji koncesionar Vladimir Nemec dr. dent. med. po upokojitvi. Ambulanto smo skoraj v celoti prenovili in posodobili z digitalizacijo rentgenskega aparata in novim zobozdravniškim stolom.

Zobozdravstveno dejavnost pod okriljem ZD Ljutomer, bo v ambulanti od sedaj opravljala mlada zobozdravnica Sara Pešec, dr. dent. med

Storitve bo opravljala za paciente, ki so jo obiskovali že v Ljutomeru, sprejemala pa bo tudi paciente upokojenega zobozdravnika koncesionarja Vladimirja Nemca dr. dent. med. Ob četrtkih pa bo v ambulanto prihajala tudi zobozdravnica Katja Karba dr. dent. med., ki bo skrbela za zdravje zob osnovnošolcev. Občani bodo tako zobozdravnika še vedno lahko obiskovali v svojem domačem kraju.

Posebna zahvala za ta dosežek gre lastniku objekta in najemodajalca direktorja družbe Segrap Miranu Blagoviču, ki je poskrbel za obnovo tal, potrebnih instalacij in posodobitev kuhinje, ter tudi županji Občine Ljutomer mag. Olgi Karba, saj bo po dogovoru občina prispevala tudi večji del najemnine za prostore ambulante.

Direktor ZD Ljutomer Boštjan Pihlar univ. dipl. ekon. je s predajo ključa simbolično predal prenovljeno zobno ambulanto zobozdravnici Sari Pešec dr. dent. med. 

Zobozdravnici želimo uspešno delo, pacientom pa dobro počutje v posodobljeni in prenovljeni ambulanti!